3 Replies to “Prezi – slut med kedelige PowerPoint-dias”

 1. Jeg synes prezi er et meget spændende produkt, og jeg synes jeg kan se mange steder at det bliver mere og mere brugt. Jeg synes dog også man skal tage det lidt med et gran salt – for det kan godt være det er nyt og smart, men jeg tror ikke den gamle Power Point er helt død endnu.
  Der vil stadigvæk være situationer, hvor prezi ikke duer endnu – men måske med tiden vil det overtage PowerPoints herredømme :)

 2. Hej
  Interessant indlæg og ja Prezi er et lovende værktøj.
  Pas dog på med at tro at blot vi laver vores præsentationer i Prezi frem for PowerPoint så er alt godt. Det er også nemt at leve kedelige (og døde) præsentationer i Prezi. Det kan en række nye zoom-effekter og teknikker ikke alene rette op på.

  Vil du levere levende og engagerende præsentaitoner ligger forskellen i forberedelsen, fremstillingen og ikke mindst fremlæggelsen af dit budskab. Det er bl.a. det min bog “Bryd rammen – iivet er for kort til kedelige præsentationer” handler om.

  Har du lyst til løbende at få tips og input til dine præsentationer og give dine egne kommentarer og erfaringer til andre, så klik ind på http://www.facebook.com/SlideMarketing

  Tak for et godt indlæg!

  Claus

Lukket for kommentarer.