Er der hul igennem?

Det ser ud til, at jeg har fået hul igennem til min blog – her tidligt mandag morgen, hvor jeg sidder i Roskilde og skriver kursusmateriale til en kunde, der skal bruge det i morgen tidlig.

Tænkte, at jeg lige så godt kunne forsøge, mens printeren står og spytter papir ud her ved siden af.

Jeg har været lidt presset de sidste par uger – har måttet aflyse alle sociale arrangementer for at tilfredsstille mine kunder, men der er da nogen der har fortalt mig, at det har været godt vejr ;-) Dette gik især ud over sidste weekend, hvor jeg først måtte aflyse en brunch-aftale med en god ven og hans kæreste, så en reunion med Tuareg-holdet og desværre også en aftale med en god veninde i Aalborg, der havde stået på hovedet for at få fat i Paul Pott-billetter.

Jeg må se, om ikke der bliver lidt mere tid her i sommer – den dag, der er gået, kommer jo ikke igen.

0 Responses to “Er der hul igennem?”


  • No Comments

Leave a Reply

*