Ørkenkrigernes hjemmeside er opdateret

Så har vi langt om længe fået opdateret ørkenkrigernes hjemmeside, hvor du kan læse om min og mine gode kammeraters deltagelse i Tuareg Rallye 2008.

1 Response to “Ørkenkrigernes hjemmeside er opdateret”


  • Jeg bliver jo nødt til at holde øje med hvad der sker på din blog. Skulle jo nødig gå glip af en mulighed for at kommentere en eller anden oplagt provokation eller lignende :-)
    Men lige nu ånder alt jo fred og ro, så jeg vil blot give min kommentar til ørkenkrigernes hjemmeside, som jeg synes er god. Den passer i design, stil og udtryk rigtig godt til det arrangement, som den omhandler – eller det tror jeg bare, for jeg har jo aldrig været der. Den er også stram i stilen og det er altid en udfordring. Så ros her på tærsklen til 2008. Hvad skal det dog ikke ende med……..

Leave a Reply

*