14 Replies to “Hvorfor begyndte jeg at skyde IPSC?”

 1. Jørgen, slet ikke overraskende. Kvinder er jo multitalenter. De kan både se godt (endda rigtig godt) ud, have brain, være hårdtslående, nøjagtige, målrettede og meget mere. Hvad med nogen billeder af mænd med samme kvaliteter? Nej det bliver vist ikke nemt……….
  Susanne

 2. Hej Susanne

  Du har da mødt mig i levende live – håber da jeg selv er lidt multitalentet (udseendet taler vi ikke om ;-) Indlægget blev placeret for at se, om det (emnet og pigerne) i det mindste kunne få folk til at kommentere på bloggen (ellers bliver det bare en kedelig monolog), og det er da lykkedes meget godt (Finns drillende kommentarer er vist bare for at minde ham selv om, hvor gammel han er – og lige meget hvor mange år der går, så vil han stadig være ældst, selv om jeg prøver at hale ind på ham ;-)

 3. Jørgen, ja du klarede da fint at provokere en reaktion frem, men jeg synes altså, at dit svar er for tyndt:-) Man kan ikke sætte billeder på af lækre piger og så sige at vi ikke skal tale om udseendet, når vi ligesom skal prøve at indføre lidt ligestilling….. Den går altså ikke…..

  Susanne

 4. Damn – den er svær at svare på uden at være lidt “selvfed” og forhåbentlig selvironisk, men hvis du kigger godt her på bloggen, så er der da masser af video med flotte fyre, der både kan skyde og køre motorcykel, mens de ser godt ud ;-)

  Og ja, pigerne ser sgu’ godt ud – indrømmer gerne, at jeg ville have svært ved at være RO (Range Officer – altså dommer) på den skydebane.

  Jeg tror nu ikke helt, der er ligestilling på dette område – der er i hvert fald langt flere billeder af lækre piger på det her internet end der er af mænd, men jeg forsøger jo at udligne forskellen (ha-ha).

  Efter for mange år siden at have hørt stresscoach Henrik Krog og kigget lidt på psykolog Ebbe Scheel Krügers mange hjemmesider, så er der nu også nærmest videnskabeligt belæg for, at vi mænd har godt af at se på smukke kvinder – og jeg er da sikker på, at det modsatte også er tilfældet.

  Hvordan gør du indtryk på en kvinde?
  Ring til hende. Giv hende vin. Giv hende mad.
  Overrask hende. Giv hende et knus. Smil til hende.
  Giv hende komplimenter. Græd sammen med hende.
  Grin sammen med hende. Shoppe rundt med hende.
  Giv hende blomster, en cd. Hold hende i hånden.
  Skriv digte og hede kærlighedsbreve til hende.
  Gå til verdens ende og tilbage for hende.

  Hvordan hun gør indtryk på ham?:
  Smil, vær nøgen og hent en kold øl.
  That´s all baby – try it.

  Ligestilling eller ej – ja, måske…

 5. Indrømmet…. der er faktisk et par mænd på dine sider som ser både godt ud, kan skyde og køre på motorcykel. Og jeg tror da helt sikkert, at mænd har godt af at se på smukke piger… og det omvendte har du ret i også kan anbefales :-)Jeg tror endda, at det er m e g e t sundt.

  Og jeg synes, at du har fat i noget helt rigtigt i din beskrivelse af, hvordan en mand gør en kvinde glad. Og når du allerede er så langt, så er der da en fantastisk god basis for nytårsforsættet om All body and No brain eller var det midt imellem vi landede?

  Men for pokker hvor lyder det kedeligt at gøre en mand glad. Det synes jeg er ærgerligt for os kvinder. Vi har ellers sådan en god fantasi og kan finde på hvad som helst…… Nå men det er jo fuldstændig spild af krudt. Bare der er øl og hornmusik nok……. My good – det ligger fuldstændig i tråd med nogen kvinders grimme, forudfattede mening om, hvor simple mænd i virkeligheden er. Uha…… Men det modsatte lader sig jo bevise……

 6. Glemte forøvrigt lige en meget vigtig information til dig. For at din liste over ting der gør indtryk på en kvinde er helt up-to-date, så skal du huske, at sms er et genialt medie. Så send hende masser af sms’er – på alle tider af døgnet. Du kan sikkert godt selv finde på, hvad der skal stå :-)

 7. Kom til at tænke på – den der liste over hvordan en mand gør indtryk på en kvinde…. Den må være lavet af en kvinde, så god som den er. Men mon ikke at den skal opfattes som sådan en plukkeliste? For det er vist noget urealistisk, at en mand gennemføre alle de der ting. Men der er jo nogen mænd som har skjulte talenter…

  Og så de der billeder på sitet…. Hvorfor er der ingen af mændene som har gennemsigtigt tøj på… Det er skuffende og for dårligt…. Så de når stadig ikke the Bikini Team til anklerne…..

 8. Ahhh – bortset fra det med digtene, så passer resten vist meget godt på undertegnede (og mange andre mænd jeg kender) – og ja, jeg tror også vi sætter pris på de samme ting (heldigvis er vi ikke så stereotype som øl, hornmusik m.v. antyder).

  Da jeg er helt sikker på, at Bikini Team-pigerne ser bedre ud i gennemsigtigt end de fleste af os andre, tror jeg, at jeg overlader dette til dem (men jeg skal da foreslå det på flyveskolen i morgen ;-)

 9. Jah….. jeg synes, at du fik landet denne her ganske godt. Dejligt at vide at der også inde i dig bor andet end en pilot, en skarpskytte og en vild mc’er :-)

  Jeg tror nemlig på, at uanset hvem man er (alder, køn, stor eller lille, klog eller ej osv. osv.) så bor der i os alle et menneske, som gerne vil holdes af, holdes om og holdes i hånd og som har brug for den nærhed og tæthed et andet menneske kan give. Hos nogen er det her lille menneske gemt rigtig godt. De tør ikke lade det komme frem, for man kunne jo blive såret, hvis man viser for meget af sig selv, og det gør ondt. Men det kan ikke være anderledes….

  Med følelser er det ligesom en vippe. Vil du højt op, må du vide, at du også kan komme ned igen. Men holder du dig trygt og sikkert på midten, så går du glip af både udsigten, suset og glæden………….. og selvfølgelig bumpet, hvis nu…

  Sorry… det blev vist lige lidt filosofisk men også autentisk….. :-))))))

 10. Kære Jørgen

  Overflødigt med instruktioner til din person, da dine handlinger og lydhørhed taler helt for sig.

  En stor mand med et stort M med hjerne og hjerte bag. Du udviser og agerer med indsigt, rummelighed, selverkendelse og styrke med et stort medmenneskeligt overskud.

  Du er vist superbruger i maskiner såvel som i kvinder ;-=

  Knus og kram

 11. Hold da op, hvor den her tråd udvikler sig!

  Tak for de pæne ord – jeg har redigeret lidt i det efterfølgende, da det jo en pæn blog den her ;-)

  Jeg forsøger at holde god ro og orden, og bare fordi man sætter et par letpåklædte skytter på nettet, så kommer der svar efter svar.

  Nå, men det er rart med lidt aktivitet på bloggen – ellers ender det jo bare med at være en kedelig monolog fra min side, og så spændende er min “dagbog” vist heller ikke.

 12. Din “dagbog” skal nok blive spændende, da jeg OGSÅ er rigtig god til at hente kolde øl…….smiler frækt

 13. Se, nu sker der da noget på den her blog – gad vide, om det ender med at jeg må lukke og løbe skrigende bort inden jeg får for røde kinder? ;-)

Lukket for kommentarer.