Det er ligegodt groft nok!

Jeg har gennem tiden købt en del Touratech-udstyr (stærk underdrivelse), og heldigvis har jeg da købt det meste direkte hos Touratech med en fin rabat.

Da jeg desværre har tabt et af mine låg til mine bagagetasker (faktisk to, næsten tre gange), og derfor skulle til at bestille et nyt, loggede jeg på, om da jeg er bosiddende i Danmark bliver man af en eller anden grund automatisk videresendt til Touratech i Sverige, der sælger til de nordiske lande.

Det er jo godt nok, men ikke hvis man kigger på prisen!

Et taskesæt (01-052-0010-0) koster i Tyskland DKK 4.776 og i Sverige DKK 7.196 – alene på låget er der en prisforskel fra DKK 670 i Tyskland til DKK 876 i Sverige!

Godt nok er der en momsforskel, men det her er ligegodt groft nok – heldigvis har jeg en venlig tysk kollega, der gerne modtager min pakker fra alverdens firmaer ;-)