Monthly Archive for marts, 2012

Hvad f….. bilder han sig ind?

Nu vil vores kære skatteminister Thor Möger Pedersen blæse til kamp mod de privilegerede piloter, bankdirektører, overlæger, topchefer og ejendomsspekulanter m.v., skriver jp.dk.

Tror han virkelig at en pilot med en studiegæld på over 750.000 og en startløn på under 25.000 for en 60 timers arbejdsuge – og med en konstant trussel af arbejdsløshed og social dumping med konkurrence fra alverdens flyselskaber som åbenbart ikke behøver at overholde hverken dansk eller EU-lovgivning – kan gå ud at købe en villa kontant  på samme måde som de overlønnede og bonusforkælede bankdirektører.

Hvad f….. bilder han sig ind at sætte os i samme bås – mon ikke knøsen skulle få sig lidt erhvervserfaring?

Jeg ytrer mig normalt ikke om politik på denne blog, men her er de sgu’ gået over gevind i deres retorik!

Standardfraser og forbudte klicheer

Hører du også til blandt dem, der synes du hører de samme sætninger, fortærskede standardfraser og klæbrige klicheer – så hop over på Bro Blog, hvor du kan se en liste over alle de fraser og klicheer vi ikke gider mere!

Blandt de mange finder du sætninger og udtryk som fx:

  1. tænke ud af boksen
  2. gå efter manden i stedet for bolden (Grundreglen er, at hvis din frase kan risikere at dukke op på et taktikmøde i serie 5, så drop den)
  3. have mange bolde i luften
  4. have det forkromede overblik
  5. have kant (hvis du bruger denne frase, ved vi definitivt, at du ikke har kant)
  6. male fanden på væggen
  7. gode råd er dyre
  8. springe over, hvor gærdet er lavest
  9. slå koldt vand i blodet
  10. have et es i ærmet

Der bliver løbende tilføjet flere udtryk til listen – måske du også har en averstion?

Så nærmer sommertiden sig…

Husk, at det er i nat vi skal skifte fra dansk normaltid til sommertid- eller måske gøre som fysikeren Jørgen Bak, der nægter at skifte og lever på normaltid hele året.

Jeg er uddannet eksperimentalfysiker, så jeg har nok en vis respekt for måleinstrumenter. Ure er ikke noget, man bare piller ved, forklarer Jørgen Bak, der også er formand for Landsforeningen mod Sommertid.

Dette betyder at han hele sommeren møder på arbejde en time for tidligt og det samme gælder, når han laver en privat aftale – lidt spild af tid, når han fx skal i biografen eller booker bord på en restaurant ;-)

Indtil dette er sket, så skal du huske at være vågen i nat 0200 for at stille alle dine ure en time FREM ;-)

 Kilde : eb.dk

Total useriøs overskrift

BT

Dette kan man da ikke tage seriøst.

“Pasta Bolognese” med andehjerter og kråser

Jeg er mere eller mindre startet på en af tidens diller, nemlig stenalderkost eller paleokost, og lagde efter min jomfrutur i spinningslokalet vejen forbi Palæo i Torvehallerne, hvor Thomas Rode m.fl. netop har åbnet en paleo-take away (du kan dog også spise på stedet).

Evolutionen

Jeg valgte en kødsovs med spaghetti, kødsovsen var lavet af andehjerter og kråser, pastaen af grønsager og med tilhørende persillepesto.

Uddrag af menukortet

 

Umiddelbart virkede portionen lille, men så inspirerende ud. Den smagte dejligt med god kontrast i både smag og struktur og det viste sig at den mættede både godt og længe – det er ikke sidste gang jeg prøver en af deres retter.

Det var i øvrigt første gang jeg var inde i torvehallerne, og der skal jeg helt sikkert ind igen – især trak et lille tapassted folk af huse, men jeg nåede desværre ikke at få kigget stedet nærmere ud. Stedet blev lukket af en “Der er opstået en kritisk situation, og vi skal bede alle om omgående at forlade stedet”-højttalermeddelelse (de der nåede ud, var dog hurtigt på vej ind igen ;-)

Nu i røgfarvet udgave

Smokey Grey

Smokey Grey

Smokey Grey

– og det nye kamera afslører alt støvet, så den blev vasket grundigt bagefter ;-)

Digital fotografering

Så er grejkassen blevet udvidet og endnu en hobby føjet til cv’et – jeg har skaffet en god ven af med hans gamle Canon D40 med tilhørende 28-138 mm EF IS og batterigreb, så nu skal der fotograferes!

Canon EOS 40D

Søndagen er derfor gået med at gennemtrawle og internettet efter instruktionsvideoer og -bøger og tage billeder af mit skrivebord ;-)

 

Intercontinental Rally – the Movie!

Frem med popcornene og nyd filmen!