Monthly Archive for december, 2011

Så er der under en måned …

… tilbage til vi starter vores tur til Dakar i forbindelse med Intercontinental Rally.

Der bliver brugt en del tid på forberedelser, vaccinationer m.v., som du kan læse mere på vores hjemmeside.

Et konkret spørgsmål…

Har du svaret, så klik her ;-)

Wordfeud og det danske sprog

Er du også blevet nærmest besat af Wordfeud? Jeg har i hvert fald brugt en del timer på det den seneste måned og hygger mig meget med det (selv om det er hårdt at simultanbattle mod syv kække modstandere ;-).

Sproget.dk

Jeg har tidligere nævnt FIDUSO og kan da også anbefale, at man kigger forbi Sproget.dk, hvor man altid kan lære lidt mere om det danske sprog.

Endelig en mekaniker man kan stole på

Jeg har i det forløbne år har en del udfordringer med min jydebil, en VW Transporter, som har kostet mig en del penge.

Der har især været problemer med at starte, så jeg har haft god nytte af min guldkort til Falck – selv om jeg som regel fik den startet inden de nåede frem. Det første værksted, som jeg egentlig var tilfreds med, fakturerede mig for tre (!) timers fejlsøgning uden at kunne finde fejlen (og den svigtede mig da også allerede første gang jeg skulle starte den efter at være kørt fra værkstedet), det næste værksted fortalte jeg så flere gange, at det måtte være relæet til startlåsen, men alligevel har de forsøgt at fakturere mig for syv (!) timers fejlsøgning.

Gennem tiden har jeg efterhånden prøvet mange værksteder, og i langt de fleste tilfælde føler jeg mig røvrendt noget så grusomt – sådan kunne jeg i hvert fald ikke drive forretning!

Nu har jeg endelig fundet mig et værksted, hvor mekanikeren er til at stole på og som er en mand af ære og ord – så står I i det midtjyske og skal have lavet jeres bil, så prøv Kim fra Grindsted!

Så virker mit Fortis igen ;-)

Efter den nærmest uhyggelige historie om den ublu urmager, har jeg nu fået fået repareret mit Breitling og mit Fortis hos Bo Mølbak til meget rimelige priser.

Fortis’en er klar med både alarm og det hele til under en femtedel af den pris, som jeg oprindelig fik hos Bonell’s, så han (altså Bo) kan klart anbefales!

Det eneste problem er nu, at jeg dårligt kan tillade mig at komme for sent ;-)

Så er det officielt…

Julemanden har fået tilladelse af det amerikanske luftfartsvæsen (FAA) til at benytte slæde m.v. i amerikansk luftrum som har haft folk på Nordpolen for at foretage en gennemgående undersøgelse af julemandens rensdyrdrevne slæde – også kendt som Santa One ;-)