Det gjorde slet ikke NAS ;-)

For nyligt har jeg anskaffet mig en NAS (Network Access Server) fra Synology – fantastisk stykke isenkræm!

Synology DS409+

Jeg valgte modellen DS409+, som jeg så udstyrede med fire stk. 2GB 2TB diske i en RAID 5+SPARE-opsætning. Selve opsætningen af maskinen tog kun et par minutter, og så er man kørende – imponerende!

Den kan køre både det ene og det andet, og jeg har nu adgang til mine mange filer rundt i hele huset og når jeg sidder på stop eller base i forbindelse med min flyvning. På sigt skal jeg også have flyttet mine forskellige hjemmesider over på den, da den selvfølgelig kan lege webserver (og meget, meget andet).

Gratis NASA-kurser

I disse mørke og kolde vintermåneder er det altid godt med lidt ekstra julegaver – denne gang i form af et par gratis kurser fra NASA i flyvning i isningsforhold:

Hos Bombardier findes der også nogle gratis kurser – nogle af dem er endda et krav for at kunne flyve CRJ:

God fornøjelse – og flyv sikkert!

Hvad skete der lige her?

Sidder og ser, at den sidste post er fra 28. august – damn, det er lææænge siden.

Er der så sket noget siden sidst? Ja for søren, der har været travlt i mine mange forskellige arbejdsområder ;-)

Jeg farer stadig frem og tilbage mellem Roskilde, hvorfor jeg holder it-kurser og underviser i flyvning, og Billund, hvor jeg jo flyver lidt større fly ;-) Jeg har fået skrevet tre bøger færdige, men til gengæld er det gået lidt (meget) ud over min mc-kørsel, hvor der ikke har været tid til så meget.

Jeg har dog været på elgjagt i Sverige med Tenere-klubben, hvilket var en både våd og fed oplevelse – jeg lovede endda at skrive en turberetning, så det vil jeg gå i gang med inden alt for længe.