Monthly Archive for december, 2009

Det gjorde slet ikke NAS ;-)

For nyligt har jeg anskaffet mig en NAS (Network Access Server) fra Synology – fantastisk stykke isenkræm!

Synology DS409+

Jeg valgte modellen DS409+, som jeg så udstyrede med fire stk. 2GB 2TB diske i en RAID 5+SPARE-opsætning. Selve opsætningen af maskinen tog kun et par minutter, og så er man kørende – imponerende!

Den kan køre både det ene og det andet, og jeg har nu adgang til mine mange filer rundt i hele huset og når jeg sidder på stop eller base i forbindelse med min flyvning. På sigt skal jeg også have flyttet mine forskellige hjemmesider over på den, da den selvfølgelig kan lege webserver (og meget, meget andet).

Er du træt af din iPhone?

Så er her en nem måde at komme af med den på ;-)

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Gratis NASA-kurser

I disse mørke og kolde vintermåneder er det altid godt med lidt ekstra julegaver – denne gang i form af et par gratis kurser fra NASA i flyvning i isningsforhold:

Hos Bombardier findes der også nogle gratis kurser – nogle af dem er endda et krav for at kunne flyve CRJ:

God fornøjelse – og flyv sikkert!

Hvad skete der lige her?

Sidder og ser, at den sidste post er fra 28. august – damn, det er lææænge siden.

Er der så sket noget siden sidst? Ja for søren, der har været travlt i mine mange forskellige arbejdsområder ;-)

Jeg farer stadig frem og tilbage mellem Roskilde, hvorfor jeg holder it-kurser og underviser i flyvning, og Billund, hvor jeg jo flyver lidt større fly ;-) Jeg har fået skrevet tre bøger færdige, men til gengæld er det gået lidt (meget) ud over min mc-kørsel, hvor der ikke har været tid til så meget.

Jeg har dog været på elgjagt i Sverige med Tenere-klubben, hvilket var en både våd og fed oplevelse – jeg lovede endda at skrive en turberetning, så det vil jeg gå i gang med inden alt for længe.