Tog sgu’ lige turen igen i dag, men …

… denne gang havde jeg masser af vand med (tiltrængt efter dagens line check på jobbet;-)

Fed ide med den Garmin Forerunner – på et tidspunkt var jeg 478 m foran mig selv (hellere det end lidt ved siden af sig selv ;-) Desværre viser MotionBased runden lidt langsommere end i går – så det er dagens gåde.

Så kom der gang i træningen igen

Efter en hyggelig tur med Ole og Katja til München, et par timers SOP-læsning og en hurtig kop kaffe hos Ole ude på golfbanen, var det vist på tide at få gang i træningen igen, da det er et stykke tid siden, jeg har været oppe på jernhesten.

Jeg tror den har haft savnet mig, for fanden tog da ve’en, som de vist siger herovre i det mørke Jylland. Da jeg havde kørt min sædvanlige tur et godt stykke foran min “shadow rider” – eller virtuelle (trænings)partner (se Dot Race på Motionbased), syntes jeg, at det var gået så godt, at jeg ville forøge min træningsdistance med 100% – især fordi jeg havde masser af vand med i min flaske (det var 24 grader CAVOK, og temmelig varmt inde i skoven).

Da jeg så på et tidspunkt syntes, at jeg havde fortjent en lille vandpause, opdagede jeg til min “skræk” (nå ja, det var jo ikke et ørkenrally), at jeg havde tabt min vandflaske, så resten af turen blev taget i et mere adstadigt tempo med drønende hovedpine, men trænet – det blev der ;-)

Sådan kan man spare på uniformsudgiften…

… til gengæld koster det sikkert en del mere på vedligeholdelseskontoen, men den må man kunne trække maling fra på ;-)

[youtube width=”499″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=elD38pJX7iE[/youtube]

Hvis det kun gælder for kabinen, skulle man måske overveje at søge til Air New Zealand ;-)

Pas på fugebillen – eller i hvert fald en af deres chauffører

Ja, nu sidder du måske og tænker, hvad er det nu for en bille – er den farligere end dræbersneglen?

På vej fra Billund til Aabenraa i dag (skulle ned og hente min kassevogn) blev jeg og andre bilister udsat for en medarbejder fra firmaet Fugebillen‘s foragt for andres liv og helbred – værre eksempel på hensynsløs kørsel har jeg sgu’ aldrig oplevet!

Jeg er i færd med  stille og roligt at overhale et par lastbiler og kører egentlig pænt til, da jeg pludselig opdager en rød kassevogn, registeringsnummer UR 90788, som pludselig ligger 1-2 meter bag mig (med lige så høj fart). Jeg kaster bilen ind til siden (skal sgu’ ikke nyde noget, hvis der pludseligt skal bremses), og observerer de næste 10-20 km ham kørte fuldstændig op i røven (1-2 m i 10-15 tilfælde, som jeg lagde mærke til) på de forankørende (og de holder på den gode side af 130-140 der nede i Sønderjylland).

Han skiftede vognbane efter forgodtbefindende og det ganske nært på både foran- og bagvedkørende (desværre lå min telefon i bagagerummet, for ellers var der godt nok blevet ringet efter nogle af mine tidligere kollegaer og taget billeder). På et tidspunkt kørte han bagved en lastbil i inderste vognbane, og det var så min tur til at overhale ham i den anden vognbane. Da min forreste kofanger  passerer hans bageste kofanger trækker han pluseligt ud i siden på mig, og jeg må ud i rabatten og bremse hårdt for at undgå en sideværs påkørsel, samtidigt med at han får hornet (vidner efterlyses til evt. politianmeldelse).

Sådan en bilist burde ikke køre på vejene (og jeg vil gøre mit for at gå videre med en evt. anmeldelse samt underrette hans virksomhed om hans kørsel (det er dæleme ikke for smart reklame, når man nu kører rundt til en reklamefirmabil).

Hold så afstand for satan – og lad være med at stjæle vores andres bremseafstand (det er jo også blevet ulovligt, ikk!)

Hvor ligger Routing – den er da ikke i flyveplanen?

I dag fløj jeg med “Batman” et par ture frem og tilbage til München, og vi brød da ud i latter et par gange undervejs – det skulle vist være sundt at grine.

Først havde vi en større samtale om god mad, gode råvarer og gode juicer, hvor “Batman” nærmest gennemgår hele produktporteføljen hos Valsølille, som det viser sig vi begge holder af. Det viste sig dog, at han havde glemt en af mine yndlingsjuicer, som jeg dog ikke lige kunne huske navnet på (luften er tynd i FL340), så vi måtte lige hjælpe hinanden lidt på gled, da jeg fortalte ham, at det var en juice lavet på nogle små, blå bær – nååååååååå – du mener blåbær *GG* (måske man skulle have været der, men sjovt det var det!

Det største grin fik vi dog, da “Batman” på et tidspunkt sidder og leder febrilsk i FMS’en (denne historie kræver nok, at du kender lidt til flyvning) efter fikset ROUTING, da vi fik klareringen “Fly routing VAMAS-LANDU” (jeg har fået lov til at fortælle historien her ;-), hvilket betyder at vi skal flyve til (ruten) fikset VAMAS og derefter til LANDU.

Det skal til “Batmans” forsvar siges, at flyvelederens tyske accent ikke fornægtede sig her, og måske undskylder ham lidt – men kun lidt ;-)