Kagemanden

Gad vide, om jeg bliver kendt som kagemanden, for i går fløj Flemming, Helle og jeg så igen de seks indenrigsben, og da vi så gik i gang med at tale om kage, måtte Helle ud i indenrigsterminalen og købe muffins.

Det kan jeg selvfølgelig ikke have siddende på mig, så jeg har allerede været hos bageren (og den er god), og købt tre napoleonshatte (er mere til tørkager end flødekager, selv om de smager godt) til i dag, hvor vi først skal til München og derefter til Stavanger (og retur til Billund begge gange).

Der gik kage i flyvningen

Sidste weekend gik der kage i flyvningen – men det endte heldigvis godt ;-)

Helle, vores CA, fik dagen før på en eller anden måde gennemtrumfet at skipper Bjarne skulle give gåsebryst næste dag, hvor vi skulle flyve seks indenrigsben. Jeg måtte jo vise mig fra min gode side, så jeg ringede til Bjarne næste morgen og sagde, at jeg nok skulle tage kage med.

Da jeg ikke er helt kendt i Billund endnu, havde jeg endnu ikke fundet byens bager, så jeg startede med at købe tre napoleonshatte i SuperBrugsen, men fik her at vide, at der faktisk var en rigtig bager i byen.

Da der var blevet lovet gåsebryst, måtte jeg jo også forbi bageren og fik købt gåsebryst el grande, hvorefter jeg bevæbnet med tre napoleonshatte og tre gåsebryst checkede ind (bagagescanneren afslørede tydeligt, hvad der var i kassen), så vi fik rigtig hygget os undervejs.

Da jeg gerne ville spare lidt på kalorierne (CRJ’en er næsetung nok i forvejen), gav jeg mit gåsebryst til dispatch i København, men det gav bagslag. Næste dag stod der fem tørkager til Bjarne og mig som tak (der kan man da tale om ROI, der vil noget ;-)

Line Training Completed – approved by GOD

Så er jeg blevet line released og godkendt af selveste GOD (det er i hvert fald Kims flyvernavn ;-).

De sidste 14 dage har jeg fløjet ca. 40 ben line training, og efter sidste onsdags flyvninger med hård vind og en enkelt systemfejl blev jeg så line released og begynder nu at jobbe i normalt schedule, hvilket jeg glæder mig meget til.

April bliver dog en stille måned, idet jeg kun skal flyve seks dage og så på CRM-kursus i to dage – men jeg har også taget lidt ferie i påsken, hvor vi tager rumfærgen og sætter kursen mod syd mod sol og varme.