Glædelig jul

Ja, så blev det den tid på året igen, og jeg vil gerne starte med at ønske alle en glædelig jul (og undskyld til dem, der ikke har fået gaver – røg vist ind i julemanden på min sidste flyvning lillejuleaftensdag, som du kan se på billedet herunder ;-)

Julemandens endeligt

Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal synes om det gaveræs og julestress, som mange familier kaster sig ud i. Jeg indrømmer gerne, at julen i sig selv ikke siger mig så meget, og ville hellere rejse væk, men man vil jo også gerne glæde sine forældre og sine nevøer ved at være til stede, når der danses om juletræ og pakkes gaver ud til børnene.

Jeg har heldigvis den tradition med mig selv, at julegaveindkøbene klares på en time eller to sidste dag inden jul. Så efter at have fløjet et par ture med to elever var jeg klar søndag eftermiddag omkring kl. 1430, og havde da også købt den sidste 1710 ;-)

For tre år siden var jeg på Tenerife med en af mine pilotvenner, og det var faktisk ganske hyggeligt (især da jeg fløj på ID-billet og boede gratis), og næste år vil jeg nok overveje en lignende løsning – dog måske involverende en motorcykel og et gammelt grantræ.