Musik eller ej?

Så er det ud af buskene – vil I have videoer med eller uden musik?

Besvar spørgsmålet ved at skrive en kommentar til dette indlæg.

De sidste videoer fra Spanien

Så er de sidste videoer fra Spanien blevet lagt på YouTube (der nu er oppe igen). Denne gang har jeg halvvejs i den ene video og i hele den anden vendt mit hjelmkamera om, så det filmer bagud, hvilket efter min mening giver et meget mere realistisk indblik i vores kørsel.

YouTube er nede!

Du kan desværre ikke se videoer lige nu, da YouTube er nede. Jeg har pt. mine videoer liggende hos YouTube, men måske jeg skulle overveje at lægge dem lokalt – hvad synes du?

Online igen

Så er jeg endelig online igen efter først en fed uge i Spanien og så en uge, hvor jeg har kæmpet med ondt i halsen og en pc, der mistede harddisken (heldigvis bruger jeg Mozy, men skulle jo alligevel installere de 3-400 programmer, man jo snart har kørende).

Spansk dans i gaderne

Da vi tirsdag stod uden for frokostrestauranten (vi skal jo have vores fire retter hver dag til frokost – og i dag fik Gregg fem retter, da han tiltuskede sig hele to desserter), startede den lokale annoncering af alverdens ting i bedste Franco-stil. Der sad højttalere på alle gadehjørne, og der blev skiftet mellem små fanfarer og så nogle ævle-bævle-spansk.

Dette fik en af deltagerne til at danse af “glæde”, og turlederen var ikke sen til at tage udfordringen op ;-)