Billeder

Så har Ulrik fået sorteret ud i de mange billeder (1833 i alt) og fået lagt et lille udvalg på vores Nordkap-side.

Jeg er i dag gået i gang med at redigere de syv-otte timers råbånd vi har fået optaget, så forhåbentlig kommer der snart en lille “teaser”.

Nordkap (afrejsen)

Vi er for få dage siden kommet hjem fra vores Nordkap-tur (http://www.nordkap-2006.dk/) og jeg er i gang med at forfatte et større rejseresume, der bliver postet senere.

Afrejsen
For første gang i mange, mange år tillod jeg mig den luksus at holde ferie i mere end en enkelt uge – tror desværre, at jeg kun har holdt en fire-fem ugers ferie i alt de sidste 15-20 år, så det var vist på tide.

Vi skulle afsted den 3. juni med start hos Ulrik, hvor vi skulle nyde en brunch, men det gik helt galt. Jeg kæmpede som en sindssyg med at holde et par kunder på afstand og fik da klaret den ene af dem i løbet af lørdag eftermiddag og aften (Ulrik og Christian kom afsted lidt over frokost og hyggede sig på dette tidspunkt allerede i Sverige).

Jeg fik sent lørdag aften/natten til søndag lavet det sidste på min GS’er og pakket (alt for meget) bagage, og kunne lige nå et par timers søvn fra 0100 til 0400, hvorefter jeg fik cyklen ud af garagen og kunne sætte kurs mod de andres teltplads. Koordinaterne blev udveklset via sms og så tastet ind på 60’eren (som jeg måtte “nøjes” med, da min 296 var druknet, og Garmin desværre ikke helt kunne leve op til mit tidligere indtryk af at være en seriøs leverandør).

Læs videre “Nordkap (afrejsen)”

Alt for meget arbejde de sidste …

… par måneder har gjort, at jeg desværre ikke har fået postet i min blog i længere tid. Det prøver jeg nu at lave om på, så der kommer opdateringer noget oftere end tidligere.

Jeg vil også inden længe lave en oversigt over alle de modifikationer, der er foretaget på min GS´er (der er en del siger de andre).