“Pasta Bolognese” med andehjerter og kråser

Jeg er mere eller mindre startet på en af tidens diller, nemlig stenalderkost eller paleokost, og lagde efter min jomfrutur i spinningslokalet vejen forbi Palæo i Torvehallerne, hvor Thomas Rode m.fl. netop har åbnet en paleo-take away (du kan dog også spise på stedet).

Evolutionen

Jeg valgte en kødsovs med spaghetti, kødsovsen var lavet af andehjerter og kråser, pastaen af grønsager og med tilhørende persillepesto.

Uddrag af menukortet

 

Umiddelbart virkede portionen lille, men så inspirerende ud. Den smagte dejligt med god kontrast i både smag og struktur og det viste sig at den mættede både godt og længe – det er ikke sidste gang jeg prøver en af deres retter.

Det var i øvrigt første gang jeg var inde i torvehallerne, og der skal jeg helt sikkert ind igen – især trak et lille tapassted folk af huse, men jeg nåede desværre ikke at få kigget stedet nærmere ud. Stedet blev lukket af en “Der er opstået en kritisk situation, og vi skal bede alle om omgående at forlade stedet”-højttalermeddelelse (de der nåede ud, var dog hurtigt på vej ind igen ;-)